Título |
Autores |
Seção |
Vol-Ed |
Acessos |
Percentual |
1 |
Dimethylsulfoxide (CAS No. 67-68-5) |
Mariana F. do C. Cardoso |
Métodos de Preparaçao Industrial de Solventes e Reagentes Químicos |
3-4 |
9984 |
0.26% |
2 |
About the Nomenclature of Carbohydrates |
Ricardo B. de Alencastro, Fabrício Bracht |
Nomenclatura em Química |
3-4 |
5163 |
0.13% |
3 |
Alzheimer's Disease: Characterizatios, Evolution and Implications of the Neuroinflammatory Process |
Flávia P. D. Viegas, Maria Cecília R. Simoes, Miguel D. da Rocha, Maísa R. Castelli, Marcella S. Moreira, Claudio V. Junior |
Artigos |
3-4 |
3860 |
0.1% |
4 |
Acetone (CAS No. 67-64-1) |
Walcimar T. Vellasco Júnior |
Métodos de Preparaçao Industrial de Solventes e Reagentes Químicos |
3-4 |
3494 |
0.09% |
5 |
Anomeric Effect in Carbohydrates: Facts and Hypothesis |
Clarissa Oliveira da Silva |
Artigos |
3-4 |
3249 |
0.08% |
6 |
The Role of Carbohydrates on Protein Function: The Case of PGHSs |
Liana G. Sachett, Hugo Verli |
Artigos |
3-4 |
3145 |
0.08% |
7 |
δ-Gluconolactone in Organic Synthesis |
Marcelo I. P. Reis, Mariana T. Mendes, Fernando de C. da Silva, Vitor F. Ferreira |
Artigos |
3-4 |
2563 |
0.07% |
8 |
Microwave in Ionic Liquid Synthesis |
Paulo Galdino de Lima |
Artigos |
3-4 |
1773 |
0.05% |
9 |
Therapeutic Targets in Chagas' Disease: a Focus on Trypanothione Reductase |
Samuel S. da R. Pita, Pedro G. Pascutti |
Artigos |
3-4 |
1482 |
0.04% |
10 |
The Tip of the Iceberg |
Clarissa Oliveira da Silva, Vitor Francisco Ferreira |
Editorial |
3-4 |
868 |
0.02% |